Hvad & hvordan

Hvad og hvordan?

Sugarpaste = Bruges til at overtrække kager.
Det smager af sukker, men det er ikke så sødt, som f.eks. glasur.

Frosting = En lækker tyk creme, som bruges på muffins. Du kan variere smagen alt efter hvilken opskrift der er tale om, og som oftes har det en dejlig blød smag, da det indeholder smør.

Icing = Er en færdig lavet glasur, som er klar til at bruge oven på kager eller i sprøjte poser.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

10.04 | 21:36

Citronkage opskriften er lige at gå til og kan klart anbefales, hvis man kan lide en super lækker hjemmebagt citronmåne

...
21.08 | 22:43

Hej Stine
Jeg sidder her og kigger mig helt varm på din OMG-kage... men hvor stor skal formen være og hvor mange mennesker rækker kagen til?

Monica

...
18.01 | 19:56

Tak for en skøn hjemmeside med god inspiration. Hilsen Signe fra http://signesbagedyst.wordpress.com/

...
28.05 | 21:32

Hej Stine
Du lovede at lægge opskrift op på den kage med hvid chokolade og (tror det var) rabarber ☺ Det var en af dem du havde med efter housewarming. Lenette

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE